september 11, 2017 Publiciteit Breda Barst

Alle laatste info op een rij!

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover: Breda Barst 2017! Hieronder vind je alle laatste info, zodat je helemaal voorbereid naar het Valkenberg park komt. Op de website en in de app van TimeSquare vind je alle informatie over het programma en het blokkenschema. Markeer in de app snel je favorieten, zodat je ze niet hoeft te missen.

Dit jaar is het festivalterrein via twee ingangen bereikbaar: via de Sophiastraat en het Kasteelplein. Het is dus niet meer mogelijk om via de Catharinastraat het terrein op te gaan.
Kom je met de trein? Dan kun je gebruik maken van het evenementen-retourtje van de NS en speciaal voor alle bezoekers uit Roosendaal rijdt er op zaterdag een uitbus! Je hoeft niet met deze bus heen, om gebruik te kunnen maken van de bus op de terugweg, maar moet wel een retourtje aanschaffen.

Neem je legitimatie mee!
Wij schenken geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. Ben je tussen de 18 en 25 jaar? Dan kun je op vertoon van je identiteitsbewijs (ID-kaart of paspoort) een bandje halen bij de ingang. Ook aan de bar kan, ongeacht je leeftijd, naar je legitimatie worden gevraagd. Zorg dus dat je altijd een geldig ID bij je hebt.

Het programma staat natuurlijk bol van de hoogtepunten. Wat dacht je van DOOLCUT_Sass JordanIntergalactic LoversThe Flexican en Brutus? Op zondag sluit My Baby het festival af. Ook is er weer een speciaal programma voor kinderen onder de noemer ‘Mini Barst‘. Zo is er bijvoorbeeld op zaterdag een speksteenworkshop van Man van Steen voor ouders en kinderen. Reserveer alvast een plekje! Lejo, die je wellicht kent van zijn wereldberoemde vingerpoppetjes uit Sesamstraat, komt ook op zaterdag langs, maar we beginnen die dag met een bruiloft op ons hoofdpodium. Lilian en Ruud leerden elkaar als vrijwilligers op Breda Barst kennen en stappen nu in het huwelijksbootje!

Over vrijwilligers gesproken: we kunnen er altijd nog een paar gebruiken, zeker tijdens de op- en afbouw. Dus heb je 14, 15 of 18 september nog een paar uurtjes over? Help ons dan mee! Ook is er nog plek voor barmannen en -vrouwen, bonnenverkopers en festivalondersteuners op 16 + 17 september. Of je nu maar een paar uurtjes of het hele weekend beschikbaar bent, alle handjes zijn welkom!

Dit jaar is het weer mogelijk om vooraf je bonnen te kopen. Tot vrijdag 15 september 19.00 uur bestel je je bonnen online. De bonnen kunnen afgehaald worden bij een speciaal daarvoor bestemde kassa. Omdat de bonnen al betaald zijn en klaar liggen, zal dit een stuk sneller gaan. Toch liever op het terrein bonnen halen? Betaal dan zoveel mogelijk met je pinpas.

Heb je zaterdag zin om na Breda Barst nog even door te feesten? Dat kan uiteraard op de officiële en gratis toegankelijke afterparty in Mezz met o.a The Flexican. Vanaf 23.00 kun je hier terecht.