augustus 23, 2017 Publiciteit Breda Barst

Bijzondere randprogrammering en heerlijk eten op Breda Barst

Naast toffe namen als My Baby, DOOL, CUT_, Sass Jordan, The Flexican en vele anderen, kun je op zaterdag 16 en zondag 17 september ook volop genieten van divers straattheater, spectaculaire performances, kunstzinnige acts en meedoen aan workshops op Breda Barst. Ook vind je tijdens het festival weer een gevarieerd aanbod aan lekker eten op het foodplein.

Breda B’arts
Ook dit jaar kunnen echte filmliefhebbers weer terecht bij BUT. Verwacht verrassende en experimentele shortfilms, animaties, documentaires en misschien draaien ze zelfs wel een langspeelfilm in de mini-BIOS. Als je toe bent aan een nieuwe look kun je op zaterdag een kijkje nemen bij Tête-à-tête Portret. Zak neer in de comfortabele stoel en laat je gezicht op ludieke wijze onder handen nemen. Lejo komt met de wereldberoemde vingerpoppetjes met oogjes naar Breda Barst op zaterdag. Zijn voorstelling Hands up! wil je niet missen. Op zondag openen we het festival met een bijzondere voorstelling op het podium van Suikerbeat. In het kader van 350 jaar Vrede van Breda kun je genieten van de bijzondere dansvoorstelling The Golden Fruit. Deze dag komt ook Saillant Détail naar het Valkenbergpark. Het improvisatietheatercollectief speelt hun eigen versie van Titanic. 

Foodplein
Ondertussen al trek gekregen? Ook dit jaar is er voor ieder wat wils. Uiteraard is Dokter Worst er dit jaar weer bij met zijn beroemde gegrilde hotdogs en worsten, maar speciaal voor Breda Barst maakt hij ook dit jaar weer zijn befaamde burgers, vega burgers en vega worsten. Ook kun je dit jaar weer terecht bij Burritruck voor een echte Mexicaanse burrito. Ook zijn er diverse soorten fruitcocktails en tosti’s, kun je bij Donny’s poffertjes terecht voor de oer-Hollandse poffertjes, schenkt de barrista van Kaldi de lekkerste koffie en thee en kunnen zoetekauwen terecht bij Vonny’s Corner voor suikerspinnen en popcorn. Ook kun je op het foodplein terecht voor de lekkerste frietjes en snacks bij Cathy’s Keuken.