mei 29, 2017 Publiciteit Breda Barst

En de winnaars van de kick-off zijn…

Gefeliciteerd SABBARDEYA, At First en The Spvrk met het winnen van een plek op Breda Barst! We zien jullie 16 en 17 september in het Valkenbergpark!

Wanneer het triphop trio SABBARDEYA het podium bestijgt nemen duisternis, enigma en daadkracht je zintuigen over. Ze brengen een kruising van Björk, Nine Inch Nails en Portishead. Het publiek wordt meegenomen in de unieke samenstelling van drums, bas, synths en zang dat zorgt voor interessante dansbare composities. Zie wat ze zeggen en voel de klanken.

Met songteksten die vaak toekomstige doembeelden van een apocalyptische wereld zijn, maakt het Bredase At First muziek die zweeft tussen alternatieve rock en metal. De invloeden variëren van ‘Rage Against the Machine’ tot ‘Parkway Drive’ en ‘Halestorm’ tot ‘System of a Down’. At First laat met hun EP Dream Inc. en hun energieke live performance horen dat er nog hoop is voor de female fronted metal in Nederland.

De vijfkoppige pop-punk band The Spvrk maakt stevige songs met catchy teksten in de trend van Paramore, Destine en Mayday Parade. Van up-tempo nummers met lekkere gitaarlickjes en een keiharde ritmesectie, tot kleine liedjes met goed in het gehoor liggende melodieën.