juni 11, 2017 Publiciteit Breda Barst

Nieuwe namen toegevoegd aan het programma!

My Baby, Intergalactic Lovers (BE), Compact Disk Dummies (BE), The Grand East, The Sore Losers (BE), Alvarez Kings (UK), DÉMIRA, Darlyn en Wallis Bird (IE) op 16 en 17 september te zien zijn in het Valkenberg park. Het programma van Breda Barst 2017 is hiermee bijna compleet.

In 2015 stond My Baby al op Breda Barst en dit jaar komt deze festivalsensatie terug. Intergalactic Lovers maakt een mix van melodieuze rockmuziek bij elkaar gelijmd door de stem van zangeres Lara. Het duo Compact Disk Dummies krijgt zelfs de meest verstokte hater aan het dansen. Sinds de release van het debuutalbum Movano Camerata knallen de vrijgevochten Tukkers van The Grand East stad en land door met hun explosieve rock ‘n soul. De Belgen van The Sore Losers maken muziek doorspekt met invloeden van blues, folk, country en garage.
Alvarez Kings produceert een heerlijk energiek en alternatief popgeluid. Je kent DÉMIRA wellicht nog van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, in januari veroverde ze met haar energieke optreden al onze harten tijdens de Cultuurnacht. Raw, rootsy & free, zo worden de dynamische liedjes van Darlyn omschreven, met een kenmerkende eigentijdse interpretatie van acts uit de jaren 60 en 70. Wallis Bird, de Ierse jongere versie van Janis Joplin, mengt traditionele folk met blues, funk en eigenzinnige rock en kan met haar stem zowel zachte folkballads als krachtige pop aan.

Bekijk de volledige programmering.