augustus 2, 2017 Publiciteit Breda Barst

Ook veel talent op Breda Barst!

Naast die enorm toffe line up is er ook dit jaar weer veel ruimte voor lokaal en regionaal talent op Breda Barst. Dit jaar staat er een speciaal podium op het foodcourt. Zaterdag kun je hier de winnaars van de Kunstbende zien. Op zondag presenteert December Tapes er verschillende Bredase talenten. Traditiegetrouw verrassen kinderen en jongeren uit de regio op zondagmiddag ook nog het publiek op het podium Suikerbeat onder de noemer ‘City Talents’.

City Talents
Onder de noemer ‘City Talents’ laten jongeren uit de omgeving zich jaarlijks zien op het podium Suikerbeat van Breda Barst. Van b-boys tot drummers en van metal tot hiphop, het komt allemaal voorbij. Dit jaar zullen rock coverband Insanity Five, de jonge muzikanten van Quinten & The Quintinos, pop/rockband LOISS en de 10-koppige band The Royal Sunset het podium betreden.

Kunstbende
Deze zomer touren de winnaars van Kunstbende, de landelijke wedstrijd voor jong en creatief talent, langs verschillende Brabantse pop- en cultuurfestivals. Op Breda Barst laten de jonge creatievelingen zien wat zij in huis hebben.  

December Tapes
December Tapes zorgt voor een hechtere samenwerking tussen bands en culturele organisaties in Breda. Op Breda Barst laten zij een aantal talenten uit de stad zien. Little Symponies laat zich inspireren door artiesten als Bon Iver, Wilco en Agnes Obel. Anne Nederhoed maakte al veel indruk tijdens de Breda Barst Kick-Off met haar ingetogen gitaarspel en rake teksten. Met haar stem, uitstraling en loopstation weet Aline Hilderink steeds veel indruk te maken op haar toeschouwers. Awash maakt melodische gitaarpop met een snufje indie en accenten van piano en fretloze bas.