AANMELDFORMULIER VRIJWILLIGERS

Laat ons weten wat je graag zou willen doen, je mag je voor meerdere activiteiten opgeven (graag zelfs!). Elk jaar doen we ontzettend ons best om iedereen een toffe plek te geven tijdens het festival. Aangezien we helaas maar vier plaatsen hebben bij de toiletten, zullen we de meesten van jullie (in overleg) ergens anders in moeten delen.

  Persoonlijke gegevens

  Voornaam* Achternaam* Straat + huisnr.* Postcode + Plaats* Geslacht*


  Opbouwen & afbreken

  Breda Barst moet in een recordtijd worden opgebouwd en afgebroken. Er zijn zwaardere en lichtere taken, dus ook als je geen bodybuilder bent komt je hulp zeker van pas. Je kunt meerdere opties aanvinken.

  Opbouwen


  Bardienst

  Ben jij 18 jaar of ouder en wil je Breda Barst een keer van de andere kant meemaken? Geef je dan nu op! Je kunt meerdere opties aanvinken.

  Data


  Ik heb tapervaring (vloeiend tappen)


  Bonnenverkoop

  Je zit altijd met meerdere mensen samen bij de bonnenverkoop, dus geef je eventueel op met een vriend of vriendin. Een shift duurt maximaal 4,5 uur. Voor en na je shift wordt je kassa geteld, hierdoor moet je op een half uur extra tijd voor en na je dienst rekenen.
  Stagehand (enkel indien ervaring)

  Dit zijn de werkzaamheden op het podium om de optredens van onze artiesten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ervaring is voor deze taken wel vereist. Ook is het verplicht om veiligheidsschoenen te dragen, dus geef door of je deze in je bezit hebt.


  Artiestenbegeleiding

  Jij zorgt er samen met de coördinator artiestenbegeleiding voor dat onze artiesten backstage goed worden ontvangen en verzorgd. We hebben maar enkele mensen nodig voor deze functie. Werktijden worden in overleg met de coördinator afgesproken. We vinden het fijn als je bij opmerkingen even je ervaring vermeldt.


  Festivalondersteuning

  Er moet enorm veel gebeuren, van het bijhouden van het terrein tot het wegbrengen en ophalen van de spullen van de artiesten, het bewaken van de ingangen en verschillende klusjes backstage. Het is vaak rennen of stilstaan. De diensttijden van sommige taken kunnen afwijken van die op het formulier.  Minibarst

  Op zaterdag en zondag heeft Breda Barst een apart programma speciaal voor de kids: Mini Barst! Hiervoor zoeken we een paar vrolijke vrijwilligers die graag met kinderen werken. Lijkt het je leuk om hierbij te helpen? Je kunt meerdere opties aanvinken.


  Festivalpromotie

  Voorafgaand aan het festival moeten er posters en flyers worden verspreid. Ook willen we iedereen graag laten weten dat je vriend kan worden van Breda Barst. Ben jij enthousiast en vind je het leuk om mensen aan te spreken, dan is deze taak je op het lijf geschreven!


  Wat we verder nog graag willen weten


  Wat voor studie / werk doe je? Wil je je maatschappelijke stage bij ons doen? Heb je ervaring met poidumtechniek? Heb je speciale eet- of dieetwensen?

  Woon je niet in de buurt en wil je graag blijven overnachten, laat het ons even weten dan proberen wij iets voor je te regelen. Heb je nog overige verzoeken, vragen, opmerkingen of andere dingen waar we wellicht rekening mee kunnen houden?


   

  Gegevens

  Breda Barst bewaart persoonlijke gegevens van jou zoals contactgegevens, werkervaring en beschikbaarheid. Daar moeten we natuurlijk zorgvuldig mee omgaan. Mails over het rooster en andere belangrijke vrijwilligersinformatie sturen wij je sowieso. We vragen ook graag je toestemming voor het volgende:
   

  Uiteraard verstrekken we jouw gegevens nooit aan derden.