11/05/2024 Sanne Koopman

KIJKJE ACHTER DE GONZENDE SCHERMEN

11 mei 2024

Mis het niet … Breda Barst maakt zich klaar voor een spetterende editie op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2024 in het prachtige Valkenberg Park. En natuurlijk is het bezoeken van ons festival wederom gratis.

TERUGBLIK

Weet je nog? Vorig jaar, het mooie weer, stromende biertaps. Een Mini-Barst dat bijna uit z’n voegen barstte door de vele jonge bezoekertjes. En de Compact Disk Dummies die het park op z’n kop hebben gezet. Het was genieten van de mooie reviews in de krant. Wat waren we trots. Want … 2023 was ook het jaar van veel veranderingen. Er waren bestuurswisselingen en we werkten met een nieuw productiebedrijf.

Superspannend natuurlijk en dan gaat er wel eens iets een beetje mis. Bijvoorbeeld dat we vergeten om de juiste wingdoeken op te hangen naast het hoofdpodium. Tja en dan hijst ’s morgens in alle vroegte iemand zich nog even in een klimtuigje om de doeken aan het dak van het hoofdpodium te hangen … is helemaal goed gekomen.

En nu is het alweer 2024. Achter de schermen gonst het van de activiteiten terwijl we ons voorbereiden op twee dagen vol muziek, plezier en gezelligheid. Jeroen, Jurgen en Jornt zijn druk bezig met het boeken van geweldige bands die het hoofdpodium, de Future Stage en natuurlijk de Spaanse Kraag zullen laten schudden. Binnenkort maken we de eerste namen bekend.

Gaat goed komen

Jeroen heeft de eerste bands geboekt: "Het programmeren van de nieuwe editie Barst is zoals elk jaar weer een uitdagend feestje. De wensenlijst aan bands is minimaal tien keer groter dan het aantal podiumplekken en het beschikbare budget zorgt ervoor dat we niet al te gek kunnen dromen. De samenwerking met de nieuwe boekers van Mezz is verfrissend en inspirerend en helpt ons in de keuzes. Het gaat weer helemaal goed komen!"

Maar dat is niet alles. De organisatie zit niet stil. Ook de horeca en de adembenemende decors krijgen al volop aandacht. En … je leest dit bericht dankzij het communicatieteam dat voorlopig niet stilzit om jou op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen via nieuwsberichten en onze social media.

Centjes zijn nodig …

Maarrr … het opzetten van een editie Breda Barst kost een boel geld. Zelf verdienen we er niets aan trouwens. Iedereen zet zich vrijwillig in. Barst wordt georganiseerd door een kernteam van vrijwilligers dat naarmate de festivaldatum nadert, uitgroeit tot een organisatie van 250 vrijwilligers

Dus hey, we hebben jouw steun nodig!

Sponsoring is meer dan welkom en jij kunt daar een rol in spelen. Ontdek de mogelijkheden om bij te dragen.

Kun je niet wachten? Kom dan nog meer in de stemming via de Breda Barst Pleelist op Spotify. En houd ons in de gaten, want binnenkort zullen we je verrassen met meer berichten. Breda Barst is terug en enthousiaster dan ooit tevoren. Mis het niet!

Wil je meedoen?

Wil je deel uitmaken van dit bruisende festival? We hebben de eerste aanmeldingen al binnen. En dat is knap, want we hebben het inschrijfformulier voor vrijwilligers nog niet eens gelanceerd. 😉 Heb je nu al vragen? Aarzel niet en stuur een e-mail naar vrijwilligers@bredabarst.nl.

Om ons heen zien we omvallende festivals omdat ze het financieel niet meer kunnen bolwerken. Bij ons blijft bezoeken gratis, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen van livemuziek moet kunnen genieten, en niet alleen mensen met een dikke portemonnee.

Contact

CONTACT

Per post

Popfestival Breda Barst
Stadionstraat 1a
4815 NC Breda
kvk: 20089345

Tijdens het festival

Ons social media team staat het hele weekend paraat om al je vragen te beantwoorden. De rest van het jaar ook trouwens.

Contact