20/04/2022 admin

KOM JE VRIJDAG 16 SEPTEMBER OOK NAAR DE BARST B'DAY BASH?

11 maart 2022

Bazart (BE), Jett Rebel en Selah Sue (BE) verzorgen op een speciale extra vrijdagavond op 16 september de aftrap van een groots verjaardagsfeest. Onder de naam ‘Barst B’day Bash’ presenteert Breda Barst op deze extra vrijdag een intieme avond vol grote namen en met een beperkt aantal kaarten. De kaartverkoop voor deze speciale avond start op vrijdag 22 april om 10.00 uur via bredabarst.nl. Er komen deze vrijdagavond nog meer acts, maar die namen houden we nog even voor ons.

Dankzij jullie, onze vrijwilligers en trouwe bezoekers, lukt het ons om ieder jaar weer een gratis toegankelijk festival te organiseren. Ook dit jaar blijven onze zaterdag en zondag, zoals je van ons gewend bent, gratis. En omdat we speciaal voor onze 25e jubileumeditie graag een keer groots willen uitpakken, roepen we dit jaar als extraatje eenmalig een betaalde vrijdagavond in het leven, de Barst B’day Bash. De eerste 1.000 kaarten van onze 25-jarige jubileumeditie bieden we aan voor € 25 (incl. servicekosten). Daarna kost een kaartje € 30 (incl. servicekosten). Ook op zaterdag en zondag kun je overigens een verjaardagwaardig programma van ons verwachten. De programmering voor deze dagen maken we later bekend.

De extra vrijdagavond is voor ons wel spannend. We willen laagdrempelig en toegankelijk blijven, maar ook een keer goed uitpakken, met acts die normaal op Pinkpop of Werchter staan. Met dit programma zien wij dat helemaal zitten en € 1 voor ieder jaar Barst leek ons een mooie symbolische prijs. Zo hopen we een prima balans gevonden te hebben.

Ben je al vrijwilliger? Top! En je voelt hem aankomen… we hebben je dit jaar nog harder nodig dan anders! Wil je graag een steentje bijdragen aan Breda Barst? We zijn altijd op zoek naar mensen voor onze vrijwillige organisatie, zeker in dit jubileumjaar. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar vrijwilligers@bredabarst.nl. Dan nemen we zeker contact met je op. Enne…voor de duidelijkheid: je mag ook gewoon komen genieten van de muziek, de sfeer, het theater, het fijne eten en drinken. Zonder bezoekers zijn we natuurlijk ook nergens.

Houd onze socials in de gaten, zorg dat je vrijdag klaar zit voor de kaartverkoop, meld je aan en zegt het voort. We hebben er ongelofelijk veel zin in. Tot snel!

Selah Sue is selectief qua optredens. Een internatio­na­le topnaam die je anders nooit in West-Bra­bant kunt bewonderen. Onlangs verkocht ze nog L’Olympia in Parijs uit

Jurgen | Programmeur & voorzitter

JETT REBEL

Jett Rebel zette het Valkenberg al op z’n kop in 2014 en komt nu terug met alweer een nieuwe versie van zichzelf. Dat Rebel een muzikaal multitalent is, was al bekend maar hij verwoordde in de zomer van 2021 ook als de beste de frustraties van de culturele sector (en die van de Breda Barst) in de pandemie. Zijn ‘Please Don’t Cancel This Tour, Tour’ werd – we weten het – gecanceld in november, maar hij is er weer en komt naar Breda.

BAZART

De Belgische indiepopgroep Bazart werkte ook stevig door tijdens de pandemie en kwam ijzersterk terug met het album Onderweg. De gelijknamige single kreeg in oktober een nieuwe jas door de samenwerking met onze eigen S10.

SELAH SUE

Ook Selah Sue blijft zichzelf opnieuw uitvinden. Na een zelfgekozen pauze, die een tikkie langer duurde door Corona, bevestigt Selah opnieuw haar talent met het overdonderende album Persona. Hierop belicht ze haar veelzijdige persoonlijkheid, die ze onderstreept door een mix aan stijlen en bondjes met onder meer jazzbassist Marcus Miller, oud-Prince gitarist MonoNeon en de Franse rapper Benjamin Epps. Een geweldige zangeres die zich niet in een hokje laat duwen en een fantastische act voor Breda Barst.

Contact

CONTACT

Per post

Popfestival Breda Barst
Speelhuislaan 173 – unit 119
4815 CD Breda
kvk: 20089345

Tijdens het festival

Ons social media team staat het hele weekend paraat om al je vragen te beantwoorden. De rest van het jaar ook trouwens.

Contact