01/09/2022 Sanne Koopman

EERSTE TWEE UUR BIERPRIJS NAAR PRIJZEN VAN EERSTE EDITIE

1 september 2022

Op vrijdag 16 september gaat de 25e editie van Breda Barst van start met een extra festivalavond. Om het feest goed in te luiden, trakteert het festival die avond de eerste twee uur op bier tegen de prijs van de allereerste editie in 1995.

DE PRIJS VAN TOEN

Popfestival Breda Barst begon op 24 juni 1995 op het terrein van de Chassé-kazerne. Volgens een artikel in dagblad Trouw van datzelfde voorjaar betaalde je in 1995 2,19 gulden voor een biertje. Omdat er gedurende het hele weekend wordt teruggeblikt op de afgelopen 24 edities van Breda Barst, komt het festival met deze ludieke actie. Bij de kassa kunnen speciale bonnen worden gekocht voor € 1,00 per stuk. Tot 18.00 uur kunnen deze bonnen aan de bar worden ingeleverd voor een biertje ‘tegen de prijs van toen’.

“Wie jarig is trakteert, dus dit is onze traktatie aan de bezoekers op vrijdag. Uiteraard kunnen ze ook een glaasje fris halen met deze speciale bonnen. We hopen natuurlijk dat onze bezoekers hun vrijdagmiddagborrel al vroeg bij ons komen inluiden, zodat ook de mannen van Quiz’m en de Amerikaanse zangeres Hannah Aldridge, die beiden op Future Stage staan en het feest openen, veel publiek voor zich hebben.”, aldus Jurgen Blommaert, voorzitter van Breda Barst. “We hebben er twee jaar naar uitgekeken en hebben dan ook ontzettend veel zin om samen met onze 250 vrijwilligers eindelijk weer een mooi festival weekend neer te kunnen zetten.”

VRIJDAG 16 SEPTEMBER

Tijdens de ‘Barst B’day Bash’ op vrijdag 16 september treden onder andere Selah Sue (BE), Jett Rebel en Bazart (BE) op. Kaarten voor deze bijzondere avond zijn nog te koop.

Contact

CONTACT

Per post

Popfestival Breda Barst
Stadionstraat 1a
4815 NC Breda
kvk: 20089345

Tijdens het festival

Ons social media team staat het hele weekend paraat om al je vragen te beantwoorden. De rest van het jaar ook trouwens.

Contact