25e EDITIE BREDA BARST UITGESTELD

Lieve vrienden,

Met pijn in ons hart laten we jullie via deze weg weten dat Breda Barst dit jaar niet door kan gaan. Ook al willen we niets liever dan in september een mooi feestje met jullie vieren, toch voelen wij ons genoodzaakt deze keuze nu (al) te maken.

Gezondheid is het belangrijkste en alleen samen krijgen we dit virus onder controle. De maatregelen die de afgelopen periode genomen zijn, geven ons niet voldoende vertrouwen om door te gaan met de organisatie van Breda Barst, ondanks dat we niets liever willen dan in september samen met jullie in het Valkenberg genieten van een mooi weekend. Het risico voor ons als stichting is te groot. En dus doen wij een stap terug.

Ter ere van onze 25e editie wilden we dit jaar extra groots uitpakken en dit met jullie vieren. Dat moet dus helaas een jaartje wachten. Voor de 25e editie van Breda Barst kun je zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 alvast in de agenda markeren.

Hou vol, houd je aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM en wees lief voor elkaar, juist nu. En laten we 2021 onvergetelijk maken!

Liefs,
Breda Barst