ALLE INFO DIE JE NODIG HEBT VOOR JE BARST-DIY

Hey Barster!

Fijn dat je komend weekend Breda toch een beetje wilt laten scheuren met ons en je je dus hebt aangemeld voor Breda Barst DIY. We helpen je graag om je huis in te richten als Breda Barst festivalterrein. Allereerst hebben je daarvoor naambordjes voor de drie verschillende podia nodig en natuurlijk ook voor de toiletten en de Snekplek. Download ze hier: Barst DIY – Naambordjes en blokkenschema

DE PLAYLISTS

Uit de afgelopen 24 Barst-edities hebben we een aantal favoriete artiesten voor je geselecteerd, wat resulteert in een top line-up. Aan jou de taak om de naambordjes op te hangen bij verschillende kamers, zodat je in iedere kamer 1 van de bijbehorende YouTube playlists aan kunt zetten. Iedere kamer wordt op deze manier dus een heus Breda Barst podium.

De keuken wordt natuurlijk de Snekplek. Zorg dat het bier op tijd koud ligt, want het wordt heerlijk weer de komende dagen. Mocht je nog ergens wat bonnetjes hebben liggen, kun je voor de beleving daar natuurlijk mee betalen.

Uiteraard hebben we ook aan de jonge bezoekers gedacht. Je kunt dus bijvoorbeeld je tuin of een vierde kamer inrichten voor Mini Barst. We hebben een paar filmpjes voor ze verzameld in de playlist, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon aan het werk zetten. Kinderen maken namelijk kans om mee te beslissen over wat er te zien en te doen is op de komende editie van Mini Barst. Hebben jouw kids een tof idee, een kekke dans, een spannende vlog, een mooi verhaal of een prachtige tekening? Mail die dan naar minibarst@bredabarst.nl en wie weet mogen ze mee beslissen met de Kinderraad.

Het enige wat jij nu nog moet doen is je favoriete optredens te markeren op het blokkenschema, zodat je er komend weekend helemaal klaar voor bent. Start alle playlists tegelijk, trek je dansschoenen aan en hou je blokkenschema bij de hand.

We zouden het natuurlijk heel leuk vinden als je leuke foto’s of video’s met ons wilt delen. Dit kan door ze op je eigen social-kanalen te delen met #bredabarst en ons te taggen of door te mailen naar 2020@bredabarst.nl, zodat wij ze kunnen delen op onze kanalen.
Onder de leukste inzendingen geven we 25 munten weg die je volgend jaar op Breda Barst kunt gebruiken!

Veel plezier, en hopelijk tot volgend jaar!