WOENSDAG 21 AUGUSTUS

BREDA B'ARTS

Je komt natuurlijk voor de muziek naar Breda Barst. En voor de gezelligheid. Maar we hebben ook hele toffe randprogrammering. Bijzondere theateracts, activiteiten waar je aan mee kunt doen en zelfs een lift waar je in kunt stappen dit!

THEATER

Op zaterdag en zondag tussen 13.30 en 20.00 uur kun je gratis binnenstappen in de lift van Buiten Dienst van Schippers&VanGucht. Je reist mee door een denkbeeldig gebouw, schiet omhoog en omlaag en maakt kennis met de tehuisbewoners. Deze interactieve video-installatie wordt mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van het Chassé

Het schuim op je biertje betekent meer dan je denkt! De Bierzegsters lopen zaterdag over ons terrein en met hun derde oog voor vers getapt bier lezen zij de toekomst van nieuwsgierige festivalgangers.

Zie je iemand die echt lekker aan het dansen is of vind je die ene outfit echt heel tof, maar durf je zelf geen compliment te geven? Stuur de vissers eropaf! De Complimenten Vissers van Gonz’ Complimenten Verspreiders staan zondag voor je klaar.

ACTIVITEITEN

Zin om zelf een beetje in beweging te komen, maar ben je niet zo’n danser? Neem al je vrienden mee en daag ze uit voor een potje Reuzentwister. We hebben een speelveld van 10 bij 10 meter voor je gemaakt, dus er is altijd wel een plekje beschikbaar om mee te doen.

Jelle van Dun komt ook naar Breda Barst met The Dedicated Thousand. Van 1000 tattoos maakt hij een animatiefilm waarmee hij mensen wil inspireren om duurzamer te leven. Ook jij kan 1 van de Dedicated 1000 worden door op Breda Barst een tattoo te laten zetten door Bunker Tattoo.