UITVERKOCHT!!!!

Mán wat fijn om te merken dat we gemist worden, we zijn gewoon strak uitverkocht met de DIY pakketten!
Je kunt uiteraard wel nog steeds het gratis DIY-pakket bestellen. Dan ontvang je vrijdag van ons een mail met de linkjes naar de playlist en de bordjes + blokkenschema in pdf, zodat je deze zelf kunt printen.

Bedankt!

BREDA BARST: DIY

Dit jaar kunnen we Breda niet laten Barsten, maar we kunnen natuurlijk nog wel wat kleine scheurtjes aanbrengen. En dus komen we met een DIY-pakket!!! Richt je huis in als Barst-terrein met minimaal drie kamers. De kamers vernoem je naar onze podia: Amstel Stage, Spaanse Kraag en Suikerbeat en je keuken wordt natuurlijk de Snekplek. In iedere kamer start je de bijbehorende playlist en moet je dus kiezen naar welk optreden je gaat kijken.

Gratis DIY-pakket

Wij helpen jou om zaterdag 19 en zondag 20 september a.s. toch nog een beetje in de festivalsferen te komen. We bieden je per podium een playlist aan met optredens van de tofste artiesten die je ooit op Breda Barst hebt gezien. Uiteraard krijg je van ons een blokkenschema en naambordjes voor de verschillende podia.

Waar is dat feestje? Laat ons weten dat je erbij bent door het gratis DIY-pakket te bestellen en wij zorgen dat je alle info vrijdagavond in je mailbox hebt.

Breda Barst box

Wil je extra uitpakken én ons meteen een beetje steunen in dit Barst-loze jaar? Bestel dan online je Breda Barst box. Wij zorgen dat alle attributen geprint bij je aankomen en vullen het pakket met een aantal verrassingsitems, waaronder 6 biertjes en twee items uit onze nieuwe merchandiselijn: ‘steunkousen’ en een hip tasje!

De Breda Barst Box kan tot uiterlijk donderdag 17 september 16.00 uur worden besteld en hij kost € 25,-

Winnen!

Uiteraard delen we zaterdag 19 en zondag 20 september jullie leukste foto’s en video’s op onze eigen social media kanalen als je ons tagt of #bredabarst bij je bericht plaatst. De leukste inzendingen maken tevens kans op 25 gratis munten die je volgend jaar op ons festival kunt gebruiken!