DONDERDAG 5 SEPTEMBER

ECO BARST

Ook dit jaar zetten we weer nieuwe stappen op het gebied van duurzaamheid tijdens Breda Barst. We zijn natuurlijk altijd erg zuinig op ons mooie park Valkenberg, maar daarnaast willen we ook het milieu zo min mogelijk belasten.
Ook toegankelijkheid is 1 van onze speerpunten.

AIRQON

Je eigen elektrische auto ter beschikking stellen aan Breda Barst, zodat wij de stroom kunnen gebruiken om het bier koud te houden. Als het aan het project AirQon ligt, is dat de toekomst. Dit project is geïnitieerd door Gemeente Breda en samen met verschillende partners zijn er de afgelopen maanden al tests gedaan. Ook op Breda Barst zal AirQon stroom leveren en wel aan Eco Barst. Op dit deel van de markt vind je duurzame initiatieven zoals een 3D printer die sleutelhangers maakt van plastic afval.
Ook AirQon presenteert zichzelf hier met een VR experience op zaterdag tussen 15.00 en 19.00 uur en op zondag kun je hier meedoen aan de silent karaoke tussen 16.00 en 20.00 uur. Daarnaast zoeken zij nog een festivaltijger die AirQon in 2020 gaat promoten. Maak in de caravan op Eco Barst een videopitch (max 1 min) en misschien ga jij binnenkort betaald feestjes bezoeken!

BUURAUTO

In Breda is het mogelijk om een elektrische auto te delen met je buren middels Buurauto. Buurauto is dit jaar ook aanwezig op Breda Barst. Neem met drie vrienden plaats in de Buurauto Disco en geniet van alle muzikale hoogtepunten van Breda Barst 2019.
Ben je minder mobiel, moeilijk ter been of heb je bijvoorbeeld geen geld voor een taxi? Buurauto brengt je naar park Valkenberg en na afloop weer naar huis! Mail naar info@buurauto.nl o.v.v. BredaBarstBuurautofestivaltaxi en wie weet word jij opgehaald in een Nissan Leaf van Buurauto.

Let op: de Nissan Leaf is helaas niet voor iedereen toegankelijk en op = op.