WOENSDAG 17 APRIL 2019

EERSTE NAMEN

EERSTE NAMEN

De lente breekt langzaam aan en dat zorgt voor festivalkriebels! In ieder geval bij ons. Nog even geduld, maar dan kun je op zaterdag 14 en zondag 15 september deze bands gaan zien in het Valkenberg park.

Houd de komende weken de site goed in de gaten want er volgend natuurlijk nog veel meer namen. We houden je op de hoogte van alle leuke dingen die je kunt verwachten tijdens Breda Barst 2019. 

KICK-OFF | 17 MEI

Op vrijdag 17 mei trappen we alvast af met de Breda Barst Kick-Off in Bel Air Breda. Vijf talentvolle lokale bands strijden deze avond om een plekje op ons festival. Het publiek bepaalt mede wie er wint. Vanaf vandaag kun je stemmen op jouw favoriete band in het Facebookevent. De winnaar van deze poll zie je sowieso terug tijdens de Kick-Off.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Uiteraard zijn we ook alweer hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om een paar uur achter de bar te staan, bonnen te verkopen, steek je liever de handen uit de mouwen tijdens de op- en afbouw of wil je graag meer betrokken zijn bij het festival en bijvoorbeeld onze bezoekers informeren in de Barstbalie? Meld je dan nu snel aan!