WE HEBBEN EEN BREDA BARST BIERTJE!

Wat is een festival zonder bier? Juist, als een biertje zonder festival… Maar goed, dat biertje hebben we dan toch maar alvast geregeld. En toen we toch bezig waren, hebben we er ook maar meteen een mooi glas bij laten maken. Alle opbrengsten steken we in de organisatie van 2022, zodat we volgend jaar een extra mooi festival bij dat biertje kunnen leveren!

Samen met Brouwerij Bliksem zijn we het brouwlab in gedoken en hebben we een heerlijk Barstig biertje ontwikkeld. Of zoals zij het zo mooi weten te omschrijven: “een fris blond speciaal bier met een subtiele kruidige toets. Ideaal om van te genieten tijdens een leuk muziekfestival”. Dat laatste gaat zeker gebeuren als het bier volgend jaar tijdens Breda Barst uit de tap stroomt. Voor nu hebben we het maar even ingeblikt: oftewel ‘Barst in Blik’!

Krijg je al dorst? Barst in Blik is vanaf nu te reserveren via onze webshop en we hebben er ook meteen maar een mooi glas bij laten maken. Met je bestelling draag je tevens bij aan een extra mooie Breda Barst jubileumeditie, want alle opbrengsten steken we in de organisatie van ons festival. Dus net als tijdens een festival geldt hier ook: hoe meer je drinkt, hoe mooier het wordt (maar misschien wel beter om er een meerdaagse aangelegenheid van te maken…).

Begin juli is het bier klaar om gedronken te worden en kun je je bestelling(en) afhalen bij Brack Breda. Daarnaast bieden we ons bier ook aan via verschillende winkels en horeca, zoals bij Brack waar ‘Barst in Blik’ verkrijgbaar is op de tap. 

Bestel nu je biertjes en glazen hier.