SNEKPLEK

Van muziek ga je dansen en van dansen krijg je honger. Daarom hebben we op onze Snekplek ook dit jaar weer een gevarieerd aanbod van lekker en goed eten, waarbij we zoveel mogelijk werken met lokale cateraars. Zij werken op hun beurt weer met zoveel mogelijk biologische en fairtrade-producten.

Cathy’s keuken
Cathy komt met de rollende keuken en de frietwagen en zorgt naast je frietverslaving ook voor de lekkerste snacks. Was Cathy maar altijd in je buurt.

Dokter Worst
Op advies van De Dokter, recht van de grill de lekkerste (vegetarische) worst. Deze maak je helemaal af met zijn beroemde Nondedju hete saus. Nondedju das lekker!

Cocomo
Heerlijke noodles, verse groente, afgemaakt met kip, gegrilde saté of tahu en tempeh. Asian streetfood op zijn best.

Hupsaté
De Hupsaté foodtruck is de bus die liefde brengt. Liefde op een flatbread, lekker van ontbijt tot late snack.

Anton’s Meals on wheels
Naast hun verrukkelijke garnalenkroketten, serveren ze ook originele Engelse Fish and Chips op een ‘krant’ met tartaarsaus, citroen en een touch of groen. Keep calm and eat this fish.

Donny’s poffertjes
Poffertjes komen dit jaar weer van Donny’s. Vertrouwd en ouderwets lekker, met een klont boter en een sneeuwstorm van poedersuiker.

Vonny’s Corner
Voor alle zoetekauwen staat Vonny weer klaar. Suikerspinnen en popcorn zijn haar specialiteit. Maar let op: loslopende kinderen verkoopt ze aan het circus!

Fruitcocktails
Fruit, fruit en nog eens fruit! Voor jou al heerlijk gesneden en gemixt. Omdat we graag iedereen fris en fruitig zien. Meer zin in iets stevigs? Ze verkopen hier ook tosti’s!

PROOST!

Natuurlijk hebben we een uitgebreid assortiment aan dranken achter onze barren, maar op de Snekplek bieden we een aantal extra’s.

Wijnbar
Waan je als een godin in Frankrijk en kies hier je favoriete wijn uit. Je kunt hier uiteraard kiezen uit rode wijn, witte wijn of rosé, maar wist je ook dat we cava hebben?

Speciaalbier bar
Uiteraard hebben we dit jaar ook weer een mooie selectie speciaalbieren voor je. Je vindt ze bij de speciaalbier bar.

Kaldi
Goede koffie is zwart als de nacht, heet als de hel en zoet als de liefde. Of gewoon ijskoud opgeklopt met melk en een berg slagroom. Wat jij wilt!

G&T’s van Fever-Tree
Niet op de Snekplek, maar tegenover het Avans Suikerbeat podium vind je GinTonic bar. Kies uit vier verschillende G&T’s met diverse gins en bijpassende smaken Fever-Tree tonics.