WOENSDAG 3 JULI

FUTURE STAGE PROGRAMMA

Ook dit jaar geven we weer veel ruimte aan bands uit Breda en omgeving. Samen met Breda’s Most Wanted, December Tapes en de Grote Prijs van Nederland hebben we een mooi programma samengesteld.

ZATERDAG

Liefhebbers van ruwe gitaarpartijen komen op de zaterdag aan hun trekken bij Summersile en de smaakvolle rocksound van After Rehearsel. Bottlecap Accident brengt deze dag een toegankelijke mix van rock, metal, pop en emo en moderne punk. Ook voor de punkrock van Piece of Eden kom je op de zaterdag naar Future Stage. De bandleden van The King’s Head, geselecteerd door POB, bundelen sinds 2018 hun krachten en putten voor hun rock met nineties invloeden uit hun muzikale verleden. Begin dit jaar nam frontvrouw Petra nog deel aan The Voice of Vlaanderen, maar Rockhome Foundation selecteerde haar band Hessing voor Breda Barst. De kersverse band WIES won dit jaar de Grote Prijs van Nederland in de categorie ‘bands’ en sluit zaterdag Future Stage af.

ZONDAG

Op zondag staat Future Stage helemaal in het teken van December Tapes, op één act na. JuliusRhymz, winnaar van de Grote Prijs van Nederland in de categorie ‘hip-hop’, mag deze avond afsluiten. Startdust Quartet speelt festival anthems in een klassieke setting. Singer-songwriter Lisa van Nes maakt muziek recht uit het hart. Little Symphonies stond in 2017 al op Breda Barst en dit jaar keren ze terug met debuutplaat ‘We Used To Be Immortal’. De zeskoppige band STINCE brengt jazz en pop samen en het rocktrio WindUp Space raakt de gevoelige snaar met hun melancholische, dynamische nummers.