JUBILEUMEDITIE BREDA BARST OPNIEUW UITGESTELD

Lieve vrienden,

Net als jullie hadden we ontzettend veel zin om dit jaar ons 25-jarig feestje te vieren. We hadden goede hoop en zijn er tot voor kort vol voor gegaan, maar helaas moeten we toch concluderen dat de toekomst te onzeker is en de risico’s te groot. We hebben daarom de moeilijke keuze gemaakt ons festival in de vorm zoals we het kennen nog een jaartje uit te stellen.

Het is misschien een tegenstrijdige boodschap, nu veel festivals juist naar september verplaatsen. Als gratis toegankelijk festival kunnen wij helaas geen aanspraak maken op het ingestelde garantiefonds. Daarnaast willen we onze 25e editie extra groots en met jullie allemaal kunnen vieren. Onduidelijk is nu of dat in september al mogelijk gaat zijn.

Ondanks dat we geen festival organiseren zoals jullie van Breda Barst gewend zijn, gaan we wel actief kijken naar andere (fysieke) mogelijkheden binnen de op dat moment geldende regels. Houd onze kanalen dus zeker in de gaten! En zet 17 & 18 september 2022 maar vast in je agenda, want reken maar dat het een onvergetelijke editie gaat worden!

Voor nu: zorg goed voor jezelf en wees lief voor elkaar.

Liefs,

Breda Barst.