Woensdag 3 april 2019

Lokaal talent gezocht

Breda Barst zoekt lokaal talent!

We trappen het festivalseizoen op vrijdag 17 mei af in BEL AIR BREDA tijdens de Breda Barst Kick-Off. Op deze avond strijden talentvolle bands om een podiumplek tijdens Breda Barst 2019.

Aanmelden

Vanaf vandaag kunnen bands die kans willen maken op een podiumplek zich opgeven door een livevideo te sturen naar voorrondes@bredabarst.nl. Alleen lokale bands met eigen repertoire maken kans. Aanmelden kan tot en met zondag 14 april.

Wedstrijd

Sinds woensdag 17 april kan er via een poll op Facebook gestemd worden op tien bands die door de organisatie uit alle aanmeldingen zijn geselecteerd. De band met de meeste stemmen speelt tijdens de Breda Barst Kick-Off in Bel Air. Daarnaast worden in samenwerking met Pop Organisatie Breda (POB) nog vier bands geselecteerd. Deze vijf bands maken kans om in september te spelen op één van de Breda Barst podia.

Breda Barst Kick-Off

De Breda Barst Kick-Off start op vrijdag 17 mei om 19.00 uur in Bel Air. De toegang is uiteraard gratis. De vijf lokale bands strijden voor een driekoppige jury en een kritisch publiek. Jij krijgt de kans om te stemmen op je favoriete lokale band.