Dinsdag 15 mei 2018

Lokaal talent krijgt podium

Lokaal talent maakt kans op podiumplek

We trappen het festivalseizoen op zaterdag 23 juni af in poppodium Mezz tijdens de Breda Barst Kick-Off. Op deze avond strijden talentvolle bands om een podiumplek tijdens Breda Barst 2018.

Aanmelden

Vanaf vandaag kunnen bands die kans willen maken op een podiumplek zich opgeven door een livevideo te sturen naar voorrondes@bredabarst.nl. Alleen lokale bands met eigen repertoire worden geselecteerd. Aanmelden kan tot en met dinsdag 22 mei.

Procedure

Vanaf woensdag 23 mei kan er via een poll op Facebook gestemd worden op tien bands die door de organisatie uit alle aanmeldingen zijn geselecteerd. De twee bands met de meeste stemmen spelen tijdens de Breda Barst Kick-Off in Mezz. Daarnaast worden in samenwerking met Pop Organisatie Breda (POB) nog drie bands geselecteerd. Deze vijf bands maken kans om in september te spelen op één van de Breda Barst podia.

Minifestival

Op 23 juni wordt Mezz omgetoverd tot een festivallocatie. Naast optredens van deze vijf bands is er volop te eten en te drinken en staan er diverse kraampjes. De Breda Barst Kick-Off start om 19.00 uur en is gratis toegankelijk.