Vrijdag 25 mei 2018

EERSTE NAMEN!

MILLIONAIRE, EUT WULF EN MEER!

De eerste namen van Breda Barst 2018 zijn bevestigd! Millionaire (B), EUT, The Howlin’, Wulf, Robin Borneman en Tusky spelen op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 in het Valkenberg park in Breda.

United Themes Shortcode Plugin

Millionaire

Millionaire (B) is terug. En hoe! Na meer dan 10 jaar afwezigheid doet de band rond Tim Vanhamel het weer net even wat anders met het zeer boeiende ’Sciencing’.

Wulf

Wulf scoort momenteel een enorme hit met ‘Mind Made Up’ en was eerder al te horen op de heerlijke zomerhit ’Summer On You’ van Sam Feldt en Lucas & Steve.

EUT

Een ander nieuw lievelingetje van Nederland is de Amsterdamse Post Pop band EUT. Het vijftal was het afgelopen jaar de grote favoriet in de Popronde en sindsdien staan ze overal op de planken. De nieuwste single ’Bad Sweet Pony’ is lekker catchy en belooft veel goeds voor het debuut.

Tusky

Uit de as van John Coffey herrees Tusky. Deze punkrockband wil vooral super catchy liedjes maken en tegelijkertijd kneiterhard rocken.

The Howlin'

Ook The Howlin’ staat dit jaar op het podium van Breda Barst. Deze band combineert soul, blues en indie tot een geheel eigen sound en de indrukwekkende rauwe stem van Joël Garthe past hier natuurlijk perfect bij.

Robin Borneman

Robin Borneman is een echte must-see op Breda Barst. De Brabantse zanger maakt prachtige filmische muziek met invloeden van Tom Waits en Johnny Cash, maar ook Nick Drake en Leonard Cohen.