Zaterdag 23 juni 2018

NIEUWE NAMEN!

NIEUWE NAMEN WAARONDER JEANGU MACROOY EN MEMPHIS MANIACS

United Themes Shortcode Plugin

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy weet met zijn diepe, soulvolle stem en energieke en dansbare nummers iedereen in beweging te krijgen en zal dat ongetwijfeld ook in Breda doen.

Memphis Maniacs

Van Memphis Maniacs mag je een echte spektakelshow verwachten. Ze maken haast onmogelijke combinaties van hits en bouwen daarmee een onwaarschijnlijk goed feest.

Everlast

Nadat Everlast met House of Pain een kneiter van een wereldhit scoorde met ‘Jump Around’, deed hij dat in solo met ‘What It’s Like’ dunnetjes over. In september komt zijn zevende studioalbum uit, maar de hits komen gegarandeerd aan bod.

The Overslept

The Overslept heeft old school punk nieuw leven ingeblazen door het te combineren met elementen uit de jaren tachtig en hedendaagse rockmuziek.

The Dubbeez

De jonge Amsterdamse reggaeformatie The Dubbeez is hét bewijs dat goede reggae tijdloos is. Met een heldere sound en stevige ritmesectie weten ze iedereen aan het dansen te krijgen.

Beaux Gris Gris & The Apocalypse

Beaux Gris Gris & The Apocalypse is het nieuwe bluesproject van Robin Davey en Greta Valenti, vergezeld door andere talenten uit de scene.