MAANDAG 9 SEPTEMBER

OPEN MONUMENTENDAG

Breda Barst van de monumenten! En omdat de Open Monumentendagen in hetzelfde weekend plaatsvinden als ons eigen festival, leek ons dat een mooie aanleiding voor een bijzondere samenwerking.

Het resultaat is een drietal akoestische miniconcerten door artiesten die wij hebben aangedragen, op drie unieke locaties uit het monumentenarsenaal dat Breda rijk is.

De artiesten geven een intiem miniconcert in een karaktervolle setting. Daarom zijn de plaatsen beperkt tot 25 bezoekers. Reserveren is noodzakelijk. Dit kan via de website van Open Monumentendagen
Na het invullen van het formulier ontvang je een reserveringsbevestiging per e-mail. Neem een bewijs van de inschrijving mee (print de e-mail of toon op mobiele telefoon).

ANNE NEDERHOED

Huis Brecht
Ingang via het Koningin Wihelminapaviljoen, Kasteelplein 10 (Centrum)
Om 15:00 uur geniet je in de Puffiuszaal van Huis Brecht van een prachtig akoestisch optreden van Anne Nederhoed. Anne is singer-songwriter en haar ingetogen gitaarspel en rake teksten trekken je voor heel even mee in haar wereld. In 2017 stond ze al op Breda Barst, waar ze vele harten wist te veroveren met haar Engelstalige pop-folk muziek.

Maximaal 25 personen. Met je bewijs van inschrijving ben je vanaf 14:30 uur welkom op deze unieke locatie. Vanaf 15:00 uur start het optreden.

GEERT VAN DER BURG

De Grote Kerk
Kerkplein 2 (centrum
Om 20:00 uur geniet je in de Grote Kerk van een intiem optreden van Geert van der Burg (Awash). Het ontstaan van de band Awash is ooit begonnen met een solo-optreden van Geert van der Burg in een pub in Dublin. Nu, 10 jaar later, speelt hij naast de band ook zijn persoonlijke liedjes als singer-songwriter.

Maximaal 25 personen. Met je bewijs van inschrijving ben je vanaf 19:30 uur welkom, om 20:00 uur start het optreden. De Open Monumentendagen Breda biedt je twee drankjes aan.

AMADO

Theater Gimbrère
Baronielaan 1 (Zandberg)
Om 20:00 uur geniet je van een intiem optreden van Amado Hogewoning in Theater Gimbrère. Amado Hogewoning is singer-songwriter en wisselt zijn eigen, ‘easy listening’ liedjes af met covers van grote artiesten. In 2012 studeerde hij af aan de Herman Brood Academie en zat al in diverse bands. Toch besloot hij solo verder te gaan. Met zijn dromerige popmuziek voert hij je mee in zijn wereld.

Maximaal 25 personen. Met je bewijs van inschrijving ben je vanaf 19:30 uur welkom, om 20:00 uur start het optreden. De Open Monumentendagen Breda biedt je twee drankjes aan.