MAANDAG 30 SEPTEMBER

POPRONDE IN SAM SAM

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig tijdens de Popronde. Op donderdag 14 november halen we graag het festivalgevoel naar binnen! We doen dit ook dit jaar in Café Sam Sam. Met een selectie aan speciaal bier van zo’n dertig kleine brouwerijen uit Nederland en een divers aanbod uit de borrelkeuken kun jij hier zeker goed vertoeven. Uit de lijst met 146 Popronde acts selecteerden we onze twee favorieten: Joan Franka en Alison’s Fall.

De toegang is uiteraard gratis!

ALISON'S FALL

20:15 uur – Alternative / Rock
Alison’s Fall is een alternatieve rockband gedragen door broer en zus Pepijn en Floortje van der Kooy. Ze verleiden je om te dansen op de mechanische drumbeats, brullende synth-achtige bass lijnen en overweldigende fuzzy gitaar melodieën. Deze lading aan geluid is uiteindelijk ter ondersteuning voor de eerlijke en ietwat stoute vocalen. De band is niet bang om te experimenteren. Met invloeden van acts zoals The Kills, St. Vincent en Queens of the Stone Age.

JOAN FRANKA

22:00 uur – Indie / Rock
Verrassend, verleidelijk en sterker dan ooit. Joan Franka is terug! De singer-songwriter werd bekend als succesvolle kandidaat van de eerste editie van The Voice in 2010. In 2012 deed ze mee aan het Eurovisie Songfestival. Na het behalen van haar eerste nummer één hit, trok ze zichzelf terug om zich te focussen op haar muziek. In 2017 studeerde ze af aan de Herman Brood Academy. Samen met Marnix Wilmink (45ACIDBABIES, The Mauskovic Dance Band) creëerde ze nieuwe muziek. In oktober 2019 zal haar debuut-album verschijnen.