WOENSDAG 13 JUNI

PROGRAMMA SPAANSE KRAAG

DEZE BANDS BREKEN DE SPAANSE KRAAG AF!

Een heuse Belgische invasie in De Spaanse Kraag: Equal Idiots, BARST, La Jungle, Every Stranger Looks Like You, Crowd of Chairs, Captain Kaiser, SONS en VONNIS zullen samen met de Nederlandse bands Dodecahedron en Note to Amy De Spaanse Kraag afbreken.

United Themes Shortcode Plugin

Equal Idiots

Voor de luisteraars van Studio Brussel is de ‘energieke rammelmuziek’ van Equal Idiots niet onbekend. Na België zijn ze nu ook langzaam Nederland aan het veroveren.

BARST

De naam BARST wekt natuurlijk al snel onze interesse, maar deze band is uiteraard niet alleen om zijn naam geboekt. Laat je meenemen op een trip zoals je gewend bent van bands als Swans en Godspeed You! Black Emperor.

La Jungle

La Jungle brengt het aloude principe van harde muziek: recht in het gezicht, pulserend en genadeloos.

Dodecahedron

De buitengewone muzikanten van Dodecahedron hakken hun eigen pad in de kosmische zwarte muzikale materie en gaan daarmee voorbij black metal.

Every Stranger Looks Like You

Every Stranger Looks Like You speelt verpletterende post-hardcore, zo vies als het afwaswater in een studentenbar en bijtend als een scherpe metafoor.

Crowd of Chairs

Crowd of Chairs geven je geen seconde om adem te halen en geven geen fuck om wat je ervan denkt.

Captain Kaiser

Bij Captain Kaiser kun je sfeervolle punkrock verwachten over bier drinken en plezier maken met je vrienden.

Note to Amy

Pakkende refreinen, donkere teksten, tomeloze energie en krachtige, heldere vocalen zijn de sterkste troeven van Note to Amy.

SONS

SONS staat voor driftige, nerveuze garagerock die je vervoert naar dat ene gitzwarte hoekje in je schedel waar je onder een blacklight je beker bier uit elkaar voelt dreunen.

VONNIS

VONNIS staat bekend om hun compromisloze, woeste, chaotische en onvoorspelbare live shows en na ravages te hebben aangericht in eigen land, komen ze nu De Spaanse Kraag bestormen.

Quiz'M

Uiteraard starten we de vroege zondagmiddag van Breda Barst ook dit jaar met de heren van Quiz’m Muziekquiz. In teams kan er gestreden worden om de eer van beste muziekkenner van Breda en omstreken. Plaatjes raden met je festivalkater!