PROGRAMMA SUIKERBEAT

Wil je weten welke artiesten zaterdag 14 en zondag 15 september op het Suikerbeat podium te vinden zijn? Op zaterdag staan SHMLSS, Lövestad, Iggy P, Peter Groovin & Yves Charles Juliën en Nozem & Makou garant voor de lekkerste beats. De zondag staat geheel in het teken van Bredase DJ’s die al vanaf het begin van de landelijke opkomst van de house betrokken waren bij de Bredase dance-scene.

ZATERDAG

De heren van SHMLSS weten het grote publiek al jarenlang te boeien met hun combinatie van disco, house, ambient en afro invloeden. Lövestad mag gezien worden als een verademing voor de dance-scene in ons land. De performance en energie van dit duo is dan ook magisch. Iggy P is de enige solo artiest op de zaterdag. Zijn Power Hour DJ Sets zijn niet onopgemerkt gebleven en met de verschillende invloeden weet je eigenlijk nooit wat je kan verwachten. Peter Groovin & Yves Charles Juliën is een Bredase match made in heaven, hoewel ze hun vleugels al even geleden hebben uitgeslagen. Beide platencollecties puilen uit met zwart goud uit alle hoeken en windstreken. Dit alles brengen ze samen in een vloeiende dj set. Ook youngsters Nozem & Makou hebben al even geleden voet aan wal gezet in de Bredase club-en festivalscene. Ze vallen op met hun nu al volwassen voorkeur voor chicago, house en disco.

ZONDAG

Verwacht op de zondag een combinatie van classics (op vinyl), nieuwe versies van oude hits, maar ook de dance van nu, gedraaid door Bredase DJ’s Cor Fijneman, Grooverman, Le Groove, Gertjan, Dazzle, Mark Green en Jeroen. Zij draaiden in de jaren 80 en 90 in clubs als in Spock, Exq’s/ Zsa-Zsa en Massa en zijn nu nog steeds actief binnen de scene. Met hun muziek slaan ze een brug tussen jong en oud in het uitgaansleven en dus ook op Breda Barst.