Woensdag 24 april 2018

STEM OP BREDA BARST

Ook dit jaar doet Breda Barst weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Na een succesvolle uitbreiding naar twee dagen Mini Barst willen we dit jaar zoveel mogelijk stemmen binnenhalen zodat we het aanbod voor jongeren op Mini Barst kunnen uitbreiden.

Ben jij lid van Rabobank Breda? Dan heb je deze week een stemkaart per post ontvangen. Vanaf vandaag tot en met maandag 16 april kun je 5 stemmen verdelen over alle deelnemende verenigingen en stichtingen. Je mag maximaal 2 stemmen aan 1 organisatie geven, dus we hopen natuurlijk dat je er 2 aan Breda Barst wilt geven. Ook jonge klanten van de Rabobank, in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar, mogen dit jaar stemmen.

Elke stem is geld waard! Nadat alle stemmen geteld zijn, wordt het totaalbedrag van €75.000 gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is.

MINI BARST

Breda Barst is voor iedereen en daarom willen we ook de jongere bezoekers kennis laten maken met muziek en cultuur. Op Mini Barst, een apart deel op het festivalterrein, worden kinderen uitgedaagd op het gebied van cultuur en sport, maar kunnen zij ook rustig genieten van speciale optredens.

Ook de oudere jongeren weten hun weg naar Mini Barst te vinden. Samen met Pier 15 en Nieuwe Veste waren er al leuke activiteiten voor deze oudere doelgroep, maar mede met de opbrengsten van de Rabobank Clubkas Campagne willen we deze activiteiten uitbreiden.