WOENSDAG 15 AUGUSTUS

PROGRAMMA SUIKERBEAT

DANSEN BIJ SUIKERBEAT!

Uiteraard kan er ook weer ruimschoots gedanst worden bij het Avans Suikerbeat podium. Op zaterdag staan grote hiphop-artiesten als Yung Nnelg, Ray Fuego en Joshua J op het podium. Op zondag kun je dansen bij dj’s als Chris Stussy en Makcim.

United Themes Shortcode Plugin

Yung Nnelg

Yung Nnelg is een echte smaakmaker en inmiddels ook een vaste waarde binnen de Nederlandse hiphopscene.

Ray Fuego

Ook Ray Fuego heeft met zijn 21 jaar inmiddels een oeuvre waar je U tegen zegt. Je moet hem vooral live ervaren, want hij is niet alleen rapper of muzikant, maar een ware kunstenaar.

Joshua J

Op zaterdag staat ook Bredanaar Joshua J op het podium van Suikerbeat. Hij is allang geen onbekende meer op Breda Barst, maar zijn EP werd dit jaar getipt door Dr. Dre in zijn Beats of the Week-playlist en sindsdien gaat het hard.

Chris Stussy

Op zondag staat Chris Stussy garant voor een succes op de dansvloer, met zijn pompende housebeats in combinatie met zijn heerlijke grooves.

Makcim

Ook Makcim is geen onbekende in de underground scene en weet de groove zeker in het feest te krijgen.

David Price

Met zijn lange, wilde lokken en zijn dansmoves weet David Price het publiek altijd mee te krijgen.

Murten

Overheerlijke house klappers waar je mond van vol loopt!

Bill Sikes

De man die zoveel muziek kent dat het altijd weer een verrassing is wat hij precies gaat doen.

HBA Showcase

Een drie uur durende showcase van talenten van de Herman Brood Academie: Bas Blom, Zeno, Sim Fane, Jongflai & Charlie, Mayyzo en Rey Tanquilo.

Lolo

Al een tijdje is deze yung gado furore aan het maken in de Bredase scene. Lolo weet elke hiphopliefhebber precies te serveren wat zij willen horen!

Spxxk

Het lijkt er altijd op alsof Spxxk voelsprieten heeft. Die gebruikt hij om de juiste plaat op het juiste moment op te zetten.

Yorick Knijff

Een jonge god die in tijden van een ontbrekende zon jou kan laten dansen op de meest onbekende house platen alsof de zon dan toch gewoon schijnt.

EZD

Allang geen onbekend gezicht meer in Breda. EZD draait wekelijks Dok19 plat en weet dan ook precies wat hij Suikerbeat moet voorschotelen om de eerste dag te openen.