ZAKKENVULLER GEZOCHT

Ja, je leest het goed. En niet dat je onze persoonlijke zakken moet vullen natuurlijk, maar wel die van onze kas. Want op die manier kunnen we Breda Barst ieder jaar een beetje mooier en beter maken. En hopelijk kunnen we dan ook extra uitpakken tijdens onze 25e editie in september 2020!

WAT VERWACHTEN WE VAN JE

Festival Breda Barst is gratis toegankelijk en daarom zijn we afhankelijk van inkomsten uit andere bronnen. Naast de gemeentelijke subsidie en inkomsten uit horeca, hopen we dus ook ieder jaar weer een aantal mooie bedrijven aan ons te koppelen.
Omdat onze organisatie volledig uit vrijwilligers bestaat, is het voor ons erg lastig om hier de nodige tijd en energie (tijdens kantooruren) in te steken. Daarnaast ontbreekt het ons aan een goed netwerk. Daarom zijn we op zoek naar iemand (of een bedrijf, dat mag ook) die dit voor ons uit handen kan nemen.

Ben jij….

  • degene met een goed netwerk binnen het bedrijfsleven, in en buiten Breda?
  • iemand met een vlotte babbel?
  • creatief en zit je vol goede ideeën?
  • overtuigend en enthousiast?
  • een enorme liefhebber van ons mooie festival?

En wil jij jouw talenten inzetten om ons festival een stap verder te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden we jou?

Naast dat we je hartelijk en onder luid applaus ontvangen binnen onze organisatie (zo’n 25 man sterk), krijg je natuurlijk ook een kijkje achter de schermen bij het leukste festival van West-Brabant. Geloof ons, als je eenmaal bij onze ‘familie’ bent aangesloten, wil je niet meer weg. Benader je ons uit naam van een bedrijf? Dan kunnen we uiteraard afspraken maken over een vergoeding, bijvoorbeeld in de vorm van een kickback-fee voor nieuw aangebrachte sponsoren.

Meer weten?

Heb je interesse of ken je iemand die iets voor ons kan betekenen? Neem dan contact op met Marcia van den Wildenberg.