06/02/2023 admin

Speciale Quiz'm benefieteditie voor Breda Barst

Quiz’m <3 Barst op donderdag 2 maart in Mezz

Op donderdag 2 maart organiseren we samen met onze lieve vrienden van Quiz’M een hele speciale muziekquiz in Mezz. Ons geliefde poppodium stelt de zaal tot onze beschikking, zodat de volledige kaartopbrengst kan worden toegevoegd aan ons startkapitaal. Goede vrienden helpen elkaar! Kaarten voor ‘Quiz’M <3 Barst’ zijn vanaf € 28,50 per team (max. 4 personen, incl. servicekosten) verkrijgbaar via Mezz.

Soms eindigt een verjaardagsfeest met een dikke kater. Dat overkwam ons ook, nadat onze 25e editie in september volledig in het water viel. Na een zomer vol heerlijk festivalweer, viel de regen juist in het Barst-weekend met bakken neer in het Valkenberg en was het ook nog eens ontzettend koud. Veel bezoekers bleven weg en dat was te voelen in onze omzet. Omdat we volledig door onze financiële reserves heen zijn luidden we eerder al de noodklok.

Quiz’M gaat voor Breda Barst!

Quiz’M helpt onze bezoekers al jaren van hun festivalkater af op zondagmiddag. Zij openen traditiegetrouw deze dag in de Spaanse Kraag met hun muziekquiz vol uitdagende, grappige en breinbrekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. En nu zetten ze die in om de financiële kater van Breda Barst weg te spoelen!

Koop nu je kaarten

Op donderdag 2 maart openen we om 19.30 uur de deuren van MEZZ. De quiz start om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via Mezz voor minimaal € 28,50 (incl. servicekosten) per team van maximaal 4 personen. Het staat teams natuurlijk vrij om meer te betalen en ons zo verder te ondersteunen. Alle hulp is en blijft welkom.

Noodklok

Die noodklok heeft de afgelopen weken flink geluid. Want dat maakt Breda Barst zo bijzonder, de vele vrijwilligers die hun schouders eronder zetten. Zit het even tegen? Dan zoeken ze naar oplossingen, bedenken plannen en ook partners, zoals Quiz’M bieden hun hulp aan. Maar ook vanuit bezoekers kregen we veel reacties. Verzoeken voor donaties werden massaal gedeeld via social media en de eerste bedragen stroomden binnen. De eerste 15 Barst-liefhebbers meldden zich enthousiast voor de Club van 100 en bedrijven vonden hun weg als sponsors. Ook producten als het speciaal voor Barst gebrouwen ‘Barst in Blik’ vlogen de webshop uit.

Inmiddels is er zo’n € 10.000 opgehaald. We streven nog steeds naar een startkapitaal van € 100.000, maar weet dat jullie donaties niet verloren gaan! In welke vorm dan ook, we willen in september sowieso weer in het Valkenbergpark staan!

“We hebben al veel hartverwarmende reacties ontvangen en er zijn veel donaties en bestellingen binnengekomen. Er is nu ongeveer € 10.000 opgehaald. Daar zijn we zo blij mee! Maar we zijn er nog niet…”

Jurgen Blommaert, voorzitter Breda Barst
Contact

CONTACT

Per post

Popfestival Breda Barst
Stadionstraat 1a
4815 NC Breda
kvk: 20089345

Tijdens het festival

Ons social media team staat het hele weekend paraat om al je vragen te beantwoorden. De rest van het jaar ook trouwens.

Contact