BLACK BOTTLE RIOT

Gitaar, rock, blues

Het vijfde album van Black Bottle Riot heet ‘That’s Amore’ en staat als een huis. Naast het welbekende portie rock en blues hoor je hier meer soul dan we van de heren gewend waren.
Black Bottle Riot is niet zomaar een gitaarband. Bij de opnames voor ‘That’s Amore’ legde de band zichzelf de beperking op van ‘one take recordings zonder overdubs’ om zoveel mogelijk het live gevoel te benaderen. Op het podium brengt deze band hun soulvolle rockmuziek op een zelfverzekerde, no-nonsense manier. Kwaliteit staat altijd bovenaan.

Van enorme podia op festivals als Rockin’ Park, Zwarte Cross, Eurosonic Noorderslag en Down The Rabbit Hole tot hete, zweterige bluesclubs: Black Bottle Riot heeft sinds de oprichting zijn sporen verdiend in het livecircuit in binnen- en buitenland. Ze hebben daarbij de line-up gedeeld met grote namen als Pearl Jam, The Black Keys, The War On Drugs, Black Stone Cherry, Rival Sons en Ryan Adams, en zijn support act geweest voor muzikale legendes ZZ Top.
Black Bottle Riot: voor iedereen die houdt van de ruige bluesrock van The Allman Brothers Band, Tom Petty & The Heartbreakers and Thin Lizzy.