21/06/2024 Sanne Koopman

AANMELDING VOOR VRIJWILLIGERS GEOPEND!

21 JUNI 2024

Was jij er ook bij in 2023? Misschien was je als bezoeker aan het genieten van de muziek op de podia. Je liep over het veld, zag al die vrijwilligers in Barst-shirtjes aan het werk … en toen ging het kriebelen. Wat een leuke sfeer, wat een brede grijns op die gezichten. Zou ik ook …

Wat zou je willen doen? Een dienst achter de bar draaien? Al die blije mensen scannen bij de toegang en naar binnen laten? Die kleintjes begeleiden bij Mini Barst? Backstage bandleden voorzien van catering? Blije bonnen verkopen aan de kassa’s? Niet (alleen) tijdens het festival, maar daarvoor al de kneepjes van het organiseren leren? Het kan allemaal. Wat je ook wilt doen, Front- of backstage: aan beide kanten ben je weer van harte welkom in 2024!

Natuurlijk staat er ook iets tegenover vrijwilligerswerk bij Breda Barst. Veel zelfs. Het mooie crewshirt in de nieuwste kleurstelling. Je ontwikkelt nieuwe vriendschappen met andere muzikale vrijwilligers. Krijgt gratis hapjes en drankjes op de dagdelen dat je je inzet. Een introductiefeestje en een afterparty. Maar vooral enorm veel plezier, natuurlijk is er voor vrijwilligers ook ruimte om zelf bands te kijken! Ga voor het avontuur en meld je vandaag nog aan.

Samen met jou houden we Breda Barst gratis toegankelijk!

- Breda Barst organisatie

Breda Barst nog duurzamer ?

We gebruiken al zoveel mogelijk duurzaam opgewekte energie, recyclebare bekers, duurzame catering, maar het kan natuurlijk altijd beter. Heb jij ideeën over hoe we nog zuiniger op het park en de rest van de aarde kunnen zijn? Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om zich daar projectmatig in te verdiepen. Dus, heb je een wereld-idee en/of vind je het leuk om een idee uit te werken op praktische en financiële haalbaarheid? Laat het ons dan weten via vrijwilligers@bredabarst.nl want dan willen we met jou kijken of we Barst nog groener kunnen maken dan het gras in het park.

En dan nog even dit...

Wij zijn zuinig op onze vrijwilligers. Willen dat het goed met ze gaat. Als vrijwilliger stop je tijd en energie in iets wat je leuk vindt en dat moet het ook vooral zijn en blijven! Als organisatie doen we ons best om het iedereen naar de zin te maken. Toch kán het zijn dat er iets voorvalt dat minder leuk is. Bijvoorbeeld ongewenst gedrag. Ben je aan het werk en gebeurt er iets dat voor jou niet oké is? Laat het weten aan Babs en Leonore van team Vrijwilligerscoördinatie door te mailen naar vrijwilligers@bredabarst.nl.

Samen proberen we een oplossing te vinden. Ook is het mogelijk met iemand buiten onze organisatie te praten. Mooi Werk zet zich in voor Bredase vrijwiligersorganisaties en biedt je de kans om te praten met vertrouwenspersonen. Ervaar je ongewenst gedrag? Meld het bij Mooi Werk. Blijf er als vrijwilliger vooral niet alleen mee rondlopen en je verdrietig voelen.

Laten we van Breda Barst 2024 weer een onvergetelijke editie maken!


Contact

CONTACT

Per post

Popfestival Breda Barst
Stadionstraat 1a
4815 NC Breda
kvk: 20089345

Tijdens het festival

Ons social media team staat het hele weekend paraat om al je vragen te beantwoorden. De rest van het jaar ook trouwens.

Contact