DUURZAAMHEID

Het Park Valkenberg is onlosmakelijk verbonden met Breda Barst. Het is ons prachtige decor en daar zijn we zuinig op. Dit betekent dat we veel aandacht besteden aan een duurzame festivalproductie. Het festivalterrein wordt opgebouwd naar de contouren van het park. Daarbij is veel aandacht voor bescherming door middel van bijvoorbeeld rijplaten en grasbeschermingsmatten.

CO2 UITSTOOT

Ieder jaar proberen we onszelf weer een stapje te verbeteren. We hebben in 2015 ons stroomplan volledig aangepast, waardoor we nu veel minder generatoren gebruiken en dus minder Co2 uitstoot produceren. We maken minder gebruik van fossiele brandstoffen en werken zoveel mogelijk met groene stroom.

RECYCLE

Dit jaar werken we voor het eerst met een recyclesysteem voor de bekers. Het afval bieden we gescheiden aan bij de afvalverwerker. En zelf maken we zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede materialen bij bijvoorbeeld ons drukwerk en de crew-shirtjes.

CATERAARS

We hebben nauw overleg met onze cateraars om biologische producten te promoten en restvoorraden voedsel tot een minimum te beperken. Datgene wat toch overblijft, bieden we aan, aan de lokale voedselbank.

VERVOER

In onze communicatie richting ons publiek promoten we het OV. Ook bij het boeken van onze programmering houden we rekening met (vlieg)afstanden.

Contact

CONTACT

Per post

Popfestival Breda Barst
Stadionstraat 1a
4815 NC Breda
kvk: 20089345

Tijdens het festival

Ons social media team staat het hele weekend paraat om al je vragen te beantwoorden. De rest van het jaar ook trouwens.

Contact