STEUN BREDA BARST

CLUB VAN 100

Hey,

Breda Barst zoekt vrienden! Wil jij helpen om Breda Barst gratis toegankelijk te houden voor iedereen? Wij zoeken sponsoren en partners. Zowel bedrijven als particulieren. Wil jij jezelf of jouw bedrijf verbinden aan Breda Barst? Dat kan! Hier vind je de mogelijkheden.

Namens het hele team van Breda Barst,
Bedankt!

SPONSOREN

Om ook in 2024 weer een Breda Barst te kunnen organiseren is nog steeds geld nodig. En daarom zoeken wij sponsoren en partners. Om je een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal sponsorpakketten voor je opgesteld, maar maatwerk kan altijd. Laat ons je idee weten en we bekijken samen de mogelijkheden.

CLUB VAN 100

De club van 100 is een exclusieve club van mensen die Breda Barst een warm hart toedraagt. Mede dankzij hun financiële steun na de drijfnatte jubileumeditie van 2022 kunnen we door. Wil jij ook lid worden en Breda Barst steunen om Barst 2024 nog mooier te maken dan we nu voor ogen hebben? Dat kan! Lees hier wat onze Club van 100 inhoudt.

DONEREN

Draag jij Breda Barst een warm hart toe? Wil je onze vrijwilligersorganisatie een handje helpen, maar doe je liever gewoon een eenmalige anonieme donatie? We maken het je gemakkelijk.
Onderstaande link verwijst naar een Rabobank betaalverzoek waar je zelf een bedrag in kunt vullen. Dank je wel!!!

Contact

CONTACT

Per post

Popfestival Breda Barst
Stadionstraat 1a
4815 NC Breda
kvk: 20089345

Tijdens het festival

Ons social media team staat het hele weekend paraat om al je vragen te beantwoorden. De rest van het jaar ook trouwens.

Contact