STEUN BREDA BARST

CLUB VAN 100

Hey,

Breda Barst zoekt vrienden! Combineer de huidige inflatie met onze drijfnatte jubileumeditie van 2022 en je krijgt een uitdaging. Het draaien van een productie zoals die van Barst wordt in rap tempo heel veel duurder. En extra kosten en lagere bezoekersaantallen hebben er op onze 25e editie voor gezorgd dat we al onze reserves hebben moeten aanspreken.

Wij zoeken sponsoren en partners. Zowel bedrijven als particulieren. Wil jij / jouw bedrijf zich aan Breda Barst verbinden?

Namens het hele team van Breda Barst,
Bedankt!

SPONSOREN

Om ook in 2023 weer een Breda Barst te kunnen organiseren is startkapitaal nodig. En daarom zoeken wij sponsoren en partners. Om je een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal sponsorpakketten voor je opgesteld, maar maatwerk kan altijd. Laat ons je idee weten en we bekijken samen de mogelijkheden.

CLUB VAN 100

Wij zoeken een exclusieve club van 100 om samen Breda Barst 2023 financieel mogelijk te maken. Daarvoor benaderen we niet alleen bedrijven. We zijn ook op zoek naar particuliere Barst-liefhebbers die ons een steuntje in de rug willen geven. Lees hier wat onze Club van 100 inhoudt.

DONEREN

Draag jij Breda Barst een warm hart toe? Wil je onze vrijwilligersorganisatie een handje helpen, maar doe je liever gewoon een eenmalige anonieme donatie? We maken het je gemakkelijk. Onderstaande link verwijst naar een Rabobank betaalverzoek waar je zelf een bedrag in kunt vullen. Dankjewel!!!

Breda Barst wordt mede mogelijk gemaakt door

Contact

CONTACT

Per post

Popfestival Breda Barst
Stadionstraat 1a
4815 NC Breda
kvk: 20089345

Tijdens het festival

Ons social media team staat het hele weekend paraat om al je vragen te beantwoorden. De rest van het jaar ook trouwens.

Contact