ZONDER ONZE VRIJWILLIGERS ZIJN WE NERGENS!

OPBOUW

MELD JE AAN ALS VRIJWILLIGER

Iedereen kan, zonder een kaartje te kopen, genieten van Breda Barst. Dat lukt alleen omdat onze hele organisatie uit vrijwilligers bestaat. Van barman tot voorzitter. Met zo’n 250 Barst-ers, een hoop lol en hard werken, zorgen wij er samen voor dat iedereen het naar zijn zin heeft. En jij kan ook meedoen!

Wil jij een blik achter de schermen van het grootste gratis popfestival in West-Brabant? Leuke werkervaring (of maatschappelijke stageplaats) toch? Je krijgt een mooi crew-shirt en krijgt toegang tot onze backstage area. En eind september is er speciaal voor jou het vrijwilligersfeest. Maar, vrijwillig is niet vrijblijvend. We gaan ervan uit dat we op elkaar kunnen rekenen en allemaal onze afspraken nakomen om er samen vijf mooie dagen van te kunnen maken.

OP- & AFBOUW

We toveren Park Valkenberg om tot een waar festivalterrein met maar liefst drie podia, een backstage area, bars, een infobalie. Onder professionele leiding ga je dan helpen dit voor elkaar te krijgen. Sterk zijn is een pre maar er zijn ook een boel kleinere klussen. Omdat het festival dit jaar al op vrijdag van start gaat, beginnen we op woensdag 14 september. Na afloop laten we het park weer netjes achter, ook daar hebben we vrijwilligers voor nodig

BAR

Je staat midden in het festivalgedruis en feesten maakt dorstig. Een goede crew achter de bar is daarom onmisbaar. Ben jij goed in tappen, schenken of uitgeven? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou.

MUNTEN

Om lange rijen bij de bars en snekplek te voorkomen werken we tijdens het festival met muntjes. De muntjes zijn te koop via de website maar ook tijdens het festival.

STAGEHAND

Een stagehand helpt de band met op- en afbouwen op het podium. Ben jij handig met techniek en muziekinstrumenten én weet jij hoe je de juiste kabels in de juiste gaten prikt? Dan is dit misschien iets voor jou!

ARTIESTEN BEGELEIDING

Artiesten zijn net mensen, als ze ergens voor het eerst komen dan weten ze de weg ook niet. Een goede artiestenbegeleider loodst onze gasten naar hun kleedkamer, verzorgt de catering voor hen en is eerste aanspreekpunt voor eventuele pers/fotografen.

MINIBARST

Breda Barst zou geen Breda Barst zijn zonder Minibarst. Dit stuk van het park wordt speciaal ingericht voor de allerjongste festivalgangertjes. Hoe Minibarst er dit jaar precies uit gaat zien is nog een verrassing maar vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

FESTIVAL ONDERSTEUNING & PROMO

Het maakt niet uit hoeveel borden je op het terrein wegzet die de weg naar de toiletten wijzen maar de meest gestelde vraag bij de Infobalie is en blijft ‘waar zijn de wc’s?’ Verder we daar gehoorbeschermers voor jong en oud en natuurlijk gave Breda Barst shirts en hoodies. Onder festival ondersteuning valt ook de backstage catering voor de vrijwilligers, het uitdelen van 18+ polsbandjes en programmaboekjes, het begeleiden van fotografen, het bewaken van de nooduitgangen, en nog veel meer!

Contact

CONTACT

Per post

Popfestival Breda Barst
Stadionstraat 1a
4815 NC Breda
kvk: 20089345

Tijdens het festival

Ons social media team staat het hele weekend paraat om al je vragen te beantwoorden. De rest van het jaar ook trouwens.

Contact