ZONDER ONZE VRIJWILLIGERS ZIJN WIJ NERGENS!

Iedereen kan, zonder een kaartje te kopen, genieten van Breda Barst. Dat lukt alleen omdat onze hele organisatie uit vrijwilligers bestaat. Van barman tot voorzitter. Met zo’n 250 Barst-ers, een hoop lol en hard werken, zorgen wij er samen voor dat iedereen het naar zijn zin heeft. En jij kan ook meedoen!

AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER

Het is nog niet mogelijk om je in te schrijven als vrijwilliger voor Breda Barst 2021. Zodra het vrijwilligersformulier beschikbaar is, kun je daarop je voorkeuren en je beschikbaarheid aangeven. Heb je vragen over de inschrijving of wil je meer informatie? Mail dan gerust naar onze vrijwilligerscoördinator Romy.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Een blik achter de schermen van het grootste gratis popfestival in West-Brabant! Leuke werkervaring (of maatschappelijke stageplaats) toch? Je krijgt een mooi crew-shirt en krijgt toegang tot onze backstage area. En eind september is er speciaal voor jou het vrijwilligersfeest. We rekenen op je vrolijkheid en inzet om er samen vijf mooie dagen van te maken. Maar, vrijwillig is niet vrijblijvend. We gaan ervan uit dat we op elkaar kunnen rekenen en allemaal onze afspraken nakomen.